Mié. Abr 24th, 2024

  Huvudmålet för vårt specialiserade advokatbyrå i Marbella Golden Mile är att erbjuda en tjänst baserad på excellens och fokuserad på att förstå de unika målen för våra servicekunder. Vi arbetar outtröttligt för att möta de olika behoven hos våra internationella kunder. Vi är mer än glada över att kunna hjälpa dig på flera språk, till exempel engelska, svenska, norska, franska, ryska och naturligtvis från Spanien (internationella advokater).

  Advokater för arbetslivserfarenhet

  Alla advokater i vårt team har mycket erfarenhet efter att ha tillbringat många år i vissa mer ansedda advokatbyråer i Spanien och även i institutioner och officiella organ, både spanska och internationella.

  Juridiska tjänster i Marbella

  På Golden Mile är vi specialiserade på skatterätt, bolags- och egendomsrätt i Marbella, förvaltningsrätt, arvsrätt och vi ställer alla juridiska resurser och vår omfattande yrkeserfarenhet till din tjänst så att din investering i Spanien är helt säker. Så du kan njuta av din investering i fred och inte ha obehagliga överraskningar.

  Vår omfattande erfarenhet av att förhandla om Golden Visas och andra typer av uppehållstillstånd för investerare (skatteplanering för utländska investerare) gör det möjligt för oss att vägleda våra servicekunder i varje steg de tar, oavsett om de är i sitt ursprungsland eller bra i Spanien. Således kommer du aldrig att behöva ta itu med komplexiteten i denna typ av procedur på egen hand.

  Vi välkomnar dig varmt till vårt kontor där vårt utmärkta team av Marbella-advokater och assistenter alltid kommer att stå till ditt förfogande för att hjälpa dig i allt du behöver.

  Por admin

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *